joi, 15 aprilie 2010

Reteta de succes a unei zane



Se amesteca 6 oua cu 1 cana de faina, 1 cana de ulei, 1 cana de zahar, 1 varf de cutit de bicarbonat stins in lamaie......se face o mica vraja si gata!
Cu felul asta de prajitura l-a cucerit forever. Zana tot zana ramane.
O ascult cum povesteste si inevitabil ma gandesc: cand mai are timp si de asta? Cum se imparte intre a fi femeie, mama, prietena, iubita, gospodina, angajata, psiholog (al iubitului ei bineinteles, pentru ca noi pe ei trebuie sa ii intelegem tot timpul no matter what)?
In fiecare din noi fetelor se afla o zana...trebuie doar sa o descoperim. Fiecare din noi ne gasim resursele pentru a fi zane din motive variate: iubire, pasiune, nevoia de siguranta langa barbatul care apreciaza zana din noi si lista continua.
Femeile cred ca se simt bine sa fie zane. Chiar daca pentru asta fac vraji nenumarate, nu dorm nopti, sunt mereu pe fuga intre salonul de infrumusetare si servici, mananca putin desi gatesc mult, ofera intelegere si iubire desi ele sunt in permanenta in cautarea fericirii si a intelegerii pe care o ofera no matter what.
Reteta de succes a unei zane este sa fie zana...

P.S dedic aceasta postare Zanei Anne

Un comentariu:

  1. Pentru ca stiu despre ce zana este vorba, trebuie sa recunosc ca si eu m-am gandit de multe ori cand are doamne timp sa faca atatea??

    RăspundețiȘtergere

Daca ai citit articolul de mai sus in timp ce ti-ai savurat cafeaua si ai ceva de spus, te ascult.